آخرین خبرها
خانه / آشپزی و تغذیه / طرز تهیه ی رولت گردو

طرز تهیه ی رولت گردو

طرز تهیه ی رولت گردو

keyk

مواد اولیه :
تخم‌ مرغ پنج عدد
شکر ریز و شکلات ذوب شده از هر کدام ۱۰۰ گرم
آرد ۷۰ گرم
بیکینگ‌ پودر نصف قاشق چایخوری
پودر کاکائو دو قاشق سوپخوری
گردو آسیاب‌شده نصف پیمانه
آب گرم سه قاشق غذاخوری
خامه فرم‌گرفته ۲۰۰ گرم
پودر قند به میزان لازم

طرز تهیه:
زرده تخم‌مرغ‌ها را با نیمی از شکر آنقدر می‌زنیم تا حجیم و کشدار شود. سفیده‌ها را با مابقی شکر تا حدی زده تا از ظرف بر نگردد. آرد، بیکینگ‌پودر و پودر کاکائو را مخلوط و سه بار الک می‌کنیم. زرده و سفیده را به حالت دورانی و به آرام مخلوط کرده، آرد را هم به همین ترتیب در سه مرحله اضافه و مخلوط می‌کنیم، سپس گردو و آب گرم را همزمان با مواد مخلوط می‌نماییم. کف سینی فر ۴۰×۳۰ را کاغذ روغنی انداخته و مایه کیک را ریخته و روی مواد را صاف می‌کنیم. قالب را در فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم شده قرار می‌دهیم و ۳۰ دقیقه زمان داده تا رولت بپزد. میز کار خود را پودر قند پاشیده و رولت را بر می‌گردانیم سپس سینی را روی رولت گذاشته تا ۳۰ دقیقه بماند و کیک عرق کند. کیک را با کاغذ روغنی رول و بعد باز می‌کنیم. کاغذ را جدا و روی کیک را خامه کشیده و رول می‌نماییم برای روکش از شکلات ذوب‌شده یا به سلیقه خودمان از هر نوع روکش استفاده می‌کنیم.

درباره‌ی korosh

سلام . کوروش هستم . مدیر سایت تفریحی جوان ها .

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

بالا
دانلود فیلم با لینک مستقیم