Wednesday , 1 March 2017 / چهارشنبه , ۱۱ اسفند ۱۳۹۵
آخرین مطالب خواندی و جالب
خانه » آشپزی و تغذیه » طرز تهیه کلوچه خرمایی

طرز تهیه کلوچه خرمایی

مواد لازم:
آرد سفید=۱کیلوگرم
ادویه مخصوص(زیره-رازیانه-فلفل سیاه-تخم گشنیز-پودر زنجفیل-دارچین)=به میزان دلخواه
مایه خمیر=۱قاشق مربا خوری
بکینگ پودر= کمی
نمک= ۱قاشق چایخوری
شیر= ۲-۳ لیوان
شکر= ۲قاشق غذاخوری
زعفران= کمی
روغن مایع=۱ لیوان
خرمای بدون هسته= به میزان دلخواه(تقریبا ۵۰۰ گرم)


طرزتهیه:
ابتدا از دو قسمتی ازادویه وروغن را باهم قاطی کرده وخوب مخلوط میکنیم طوری که ارد گلوله گلوله شود.سپس شیر شکر زعفران راگرم کرده به حدی که ولرم شود.(جوش شیرین مایه خمیر راکه در کمی اب جوش حل کرده وبکینگ پودر ونمک) را قاطی ارد کرده سپس مخلوط شیر را که ولرم شده به مخلوط ارد اضافه میکنیم وبادست خوب ورز می دهیم.خمیر اماده شده را به مدت سه ونیم الی چهار ساعت می گذاریم استراحت کند .سپس خرما را که ازقبل هسته گرفتیم را قاطی بقیه ادویه کرده وخوب با دست له می کنیم(به نظر من بهتر است ادویه ای را که قاطی خرما می کنید پودر باشد ولی ادویه ای را که قاطی ارد می کنید درسته باشد برای اینکه زیر دندان برود وطعم خوبی داشته باشد)سپس خمیر را بصورت لایه نازک به قطر نان پهن کرده وخرمارابه قطر۲ سانتی متر لوله کرده روی خمیر گذاشته ودو طرف خمیر را به هم می چسبانیم همانند رولت بلند! می شود سپس به هر شکلی که دوست دارید لوزی یا مربعی به اندازه چهاریا پنج سانت برش دهید.سپس درفر که درجه ان۱۷۰الی۱۹۰است به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید.کلوچه جنوبی نوش جانتان

یک نظر

  1. salam, mamnun matalebe besiyar jaleb bod mc

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

دانلود فیلم با لینک مستقیم